Vier foodwinkels

De vier winkelpanden bevinden zich in de noordelijke en zuidelijke beuk van de kerk. Ze hebben een oppervlakte tussen 20 m² en 56 m² en sommige beschikken over een zonnig terras en een mezzanine.

Een bistro en een eetgelegenheid

De bistro aan de zuidzijde, met zicht op het Koning Albertpark en de Sint-Hermeskerk, opende de deuren in maart 2015 en is toegankelijk via de middenbeuk van De Passage. Aan de noordzijde van het gebouw is plaats voor een brasserie/restaurant met groot tuinterras en mezzanine.

Een unieke eventlocatie

Op het gelijkvloers en op de eerste verdieping van dit pittoresk pand bevinden zich drie mooie eventlocaties, 2 op de eerste verdieping en 1 grote op het gelijkvloers. Ze kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden en zijn bereikbaar via de lift of de trap. Grote kerkramen bieden zicht op de Sint-Hermeskerk en het groen van het Koning Albertpark. Catering, sanitair en parkeerruimte zijn beschikbaar.

Bekijk de plannen

Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse - Algemeen plan
Gelijkvloers
Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse - Grote zaal op gelijkvloers
Eerste verdieping
Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse - Zalen op de eerste verdieping

Bekijk de foto's

Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse
Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse Klik voor een grotere weergaveDe Passage Ronse

Wil u informatie over de huurpanden of wenst u een event te organiseren in De Passage?

Neem contact op »